Raspisani su lokalni unutarstranački izbori!

Aktualno 10. listopada 2016.

SDP Korčula raspisao je izbore za predsjednika i organe Gradske organizacije, u skladu sa Pravilima SDP-a Hrvatske.

Gradski odbor Gradske organizacije SDP-a Korčula je na sjednici održanoj dana 3. listopada 2016. godine donio Odluku o sazivanju Izvanredne konvencije GO SDP Korčula i raspisivanju izbora za organe Gradske organizacije SDP Korčula, Odluku o raspisivanju izbora za predsjednika Gradske organizacije SDP-a Korčula i sastavu izborne komisije, te Odluku o tijeku postupka kandidiranja za predsjednika i organe Gradske organizacije SDP-a Korčula.

Neposredni izbori za predsjednika Gradske organizacije SDP-a Korčula, i to po principu jedan član jedan glas, održat će se 19. studenog 2016. godine na biračkim mjestima po pojedinim mjesnim organizacijama, u Korčuli, Žrnovu, Čari i Račišću.

Potpredsjednike, predsjedništvo i gradski odbor birat ćemo na Konvenciji GO SDP-a Korčula,  27 studenog 2016. godine.

Pozivamo sve članove/ice da se uključe u demokratski proces Gradske organizacije SDP-a Korčula, bilo kao kandidat/kinja, birač/ica ili delegat/kinja, kako bismo u našem SDP-u proveli demokratske i transparentne izbore!