SDP Korčula raspisao izbore za predsjednika i organe Gradske organizacije

Aktualno 7. studenoga 2017.

Gradski odbor Gradske organizacije SDP-a Korčula na sjednici održanoj dana 7. studenog 2017. godine donio je odluke o sazivanju X. Izborne konvencije i raspisivanju redovnih unutarstranačkih izbora. Na izborima zakazanima za 2. prosinca 2017. godine birat će se predsjednik gradske organizacija, dva potpredsjednika, četiri člana Predsjedništva i petnaest članova Gradskog odbora.
Ove odluke stupaju na snagu u srijedu, 8. studenog 2017. godine.

Kandidature se zaprimaju sedam (7) dana od dana stupanja Odluka na snagu, zaključno s 15.11.2017. godine.
Kandidature se predaju Izbornoj komisiji, a osobe za dogovor vezano za predaju kandidatura su predsjednica Izborne komisije Fanny Lozica i tajnik organizacije Marko Milat (mob. 098/982-6039).

Za zaprimanje kandidatura bit će u prostorijama SDP-a Korčula organizirano dežurstvo Izborne komisije od 8. studenog do 15. studenog 2017. godine, u vremenu od 18:00 do 20:00 sati.

Kandidirati se mogu samo članovi GO SDP-a Korčula koji su podmirili članarinu.

Za izbor predsjednika mogu glasati svi članovi Gradske organizacije koji su evidentirani u evidenciji članstva GO SDP Korčula na dan 7. studenog 2017. godine.

Za izbor članova organa organizacije mogu glasati članovi X. Izborne konvencije koja će se održati u subotu, 2. prosinca 2017. godine, u Korčuli.

Pozivamo sve članove da se aktivno uključe u sve izborne aktivnosti.

Svim kandidatima želimo uspjeh na izborima!

Niže su upute i obrasci za prijavu kandidatura:

Pravila o izboru organa općinskih i gradskih organizacija SDP-a

Upute_1_za provedbu pravila_Predsjedništvo

Obrazac OKA.02 GO

Obrazac OKA. 04 PPK